luni, octombrie 09, 2006

Jolie multumeste persoanelor din India pentru primirea calduroasa


Apreciem cu adevarat primirea calduroasa pe care am primit-o din partea persoanelor din Pune (India), unde am filmat pentru “A Mighty Heart”, a declarat Jolie. “Ne bucuram foarte mult ca am avut sansa de a le prezenta copiilor nostril frumoasa cultura si istorie a Indiei.”

Dupa cum a confirmat si Brad in luna iulie, Angelina joca rolul sotiei lui Daniel Pearl, in filmul realizat dupa cartea Marianei Pearl: “A Mighty Heart: The Brave Life and Death of My Husband Danny Pearl.” Filmul este realizat de compania de productie a lui Pitt, Plan B. Daniel Pearl a fost omorat de extremistii islamici in Pakistan, la inceputul anului 2002.

Angelina Jolie a declarat ca ea si Brad nu au putut sa filmeze in acea tara din cauza ca nu a fost posibil sa le fie asigurata protectia. “Am sperat sa realizam acest film in Pakistan, dar in urma discutiilor cu oficialii acestei tari, s-a ajuns la concluzia ca ar fi mult mai sigur pentru noi sa filmam in India.”

“Am fost dezamagita ca nu putem filma in Pakistan, o tara pe care o iubesc si pe care am vizitat-o de trei ori. Dorim sa mai mergem acolo in curand. “A Mighty Heart” nu este un film despre terorism sau conflicte, ci o poveste a oamenilor de credinte diferite care incearca impreuna sa afle adevarul. “

HotNews.ro, S.B., 09 oct 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu