vineri, octombrie 27, 2006

Chevrolet a vandut cu 46% mai multe autoturisme


Chevrolet a vandut in Romania, in primele noua luni ale anului. 4.947 de autoturisme, inregistrand o crestere de 46% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Potrivit unui comunicat al producatorului, modelul Spark, este cea mai vanduta masina din clasa mini, cu 1.372 unitati, iar Aveo se pozitioneaza pe locul cinci in topul celor mai vandute masini din clasa sa, cu 2.617 unitati vandute.

“Chevrolet are doua modele populare consacrate deja pe piata din Romania, care sunt foarte bine pozitionate in segmentele mini si compacta, segmente in permanenta crestere.

In plus, Chevrolet investeste continuu in campanii de promovare si marketing care atrag atentia asupra avantajelor modelelor oferite de noi“, a declarat Cristian Oltean, director de marketing si PR al General Motors Romania.

In anul 2007 companai pregateste lansarea de noi motorizari diesel. Captiva si Lacetti vor beneficia de un propulsor de 127 de cai putere, iar Epica de un motor de 150 de cai putere.

Gama Chevrolet se afla pe pozitia 11 pe piata auto romaneasca si acopera aproape toate segmentele de piata. Pana la finalul acestui an, producatorul se asteapta sa vanda peste 7.000 de masini si sa atinga o cota de piata de peste 2,5%.

Chevrolet este prezent pe piata romaneasca din anul 2003 si are unitati de vanzare si service in toata tara prin intermediul celor 20 de distribuitori. Chevrolet, alaturi de Opel, este reprezentat in Romania prin General Motors.

HotNews.ro, D.C., 26 oct 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu