sâmbătă, septembrie 02, 2006

Mona Musca, dupa excluderea din PNL: “In politica, daca nu faci parte din grupuri de interese, te mananca, cu fulgi cu tot”


Mona Musca a declarat sambata, la putin timp dupa ce a fost exclusa din PNL ca in politica nu poti rezista, daca esti un simplu exponent al alegatorilor. La mai putin de o luna dupa primele dezvaluiri privind colaborarea cu securitatea, Mona Musca devine deputat independent si declara ca nu se va inscrie in alt partid.

Intr-o interventie telefonica la Antena3, referindu-se la decizia de excludere din PNL, Mona Musca a spus: “Am realizat si eu acum dupa 16 ani de politica urmatorul lucru: in politica daca nu faci parte din grupuri politice de interese, daca nu faci parte din grupuri economice de interese si esti doar un exponent al celor care te-au votat, te mananca cu fulgi cu tot, toti”.

Deputatul a adaugat:”Ma mir ca am rezistat pana acum. Cred insa ca daca ramai alaturi de cei care te-au votat si de interesele lor, poti sa depasesti si momentele acestea si asta am de gand sa fac eu...”

Mona Musca a precizat ca numai in viitor se va putea intelege, daca excluderea sa din PNL este si urmarea atitudinii critice, pe carea a avut-o in repetate randuri fata de actualul guvern.

HotNews.ro, D.G., 02 sep 2006

Niciun comentariu:Trimiteți un comentariu