sâmbătă, aprilie 29, 2006

Nicoleta Luciu apare dezbracata in filmul Azucena


Marea majoritate a filmelor romanesti au parte de o lansare care sa atraga publicul. Cu invitati de seama ai cinematografiei autohtone si, bineinteles, cu regizorul si cu protagonistii peliculei in centrul atentiei. De asa ceva nu s-a bucurat si "Azucena", care s-a lansat in cinematografele bucurestene fara tam-tam si, oricum, mult dupa realizarea filmului.

Asta chiar daca rolurile principale sunt jucate de Nicoleta Luciu, Olimpia Olari (a pozat pentru rubrica "Fata din ZIARUL") si Diana Munteanu, domnisoare ce se arata in toata splendoarea pentru privitori.

POVESTE CU SANI

Initial, Nicoleta Luciu ar fi trebuit sa joace rolul principal, dar aceasta a refuzat pentru ca nu dorea sa se vada prostituata, asa ca i s-a propus sa interpreteze o indianca, pe Indira, un rol secundar, iar Olimpia Olari a devenit Azucena. Cele doua femei sunt, in film, rivale declarate si lupta pentru dragostea aceluiasi barbat: locotenentul Matei (Alin Panc).

Azucena se indragosteste de Matei dar tatal ei, bulibasa, vrea neaparat sa-i desparta. Asa ca il face pe acesta sa para un traficant de prostituate. Convinsa ca iubitul ei se ocupa cu traficul de carne vie, Azucena incearca sa fuga dar este prinsa in capcana unor capi ai lumii interlope care o vand. Iar ea devine astfel sclava sexuala a unor brute.

Pe de alta parte, Nicoleta joaca rolul unei femei ce va fi, la randul ei, violata. Din cauza scenelor dure si a nuditatii - caracterizata drept excesiva si fara sens de unii critici - filmul este interzis copiilor sub 14 ani.

Ziarul, 29 apr 2006

Niciun comentariu:



Trimiteți un comentariu